banner
Esnaf

Öğrencilerin yüzünü güldüren kampanya

aksaray”da bir cep telefonu bayisi üniversitelilere yüzde 20 aksesuar indirimi uygulayarak öğrencilerin yüzlerini güldürdü. esnaf ahmet yıldız, “aksaray üniversitesi öğrencilerine aksesuarlarımızda yüzde 20 indirim kampanyası başlattık. hem öğrenciler faydalansın hem..

Öğrencilerin yüzünü güldüren kampanya
banner

aksaray”da bir cep telefonu bayisi üniversitelilere yüzde 20 aksesuar indirimi uygulayarak öğrencilerin yüzlerini güldürdü.
esnaf ahmet yıldız, “aksaray üniversitesi öğrencilerine aksesuarlarımızda yüzde 20 indirim kampanyası başlattık. hem öğrenciler faydalansın hem de pandemiden dolayı işlerimiz de açılsın dedik. bir diğer kampanyamızda; bir ürün alana ikinci üründe yüzde 50 indirim uygulaması. tamamen öğrencilere yönelik bir çalışma yaptık. bu kampanyalarla birlikte alım güçleri de yükselmiş oldu.  Öğrencilerden de olumlu tepkiler gelince kampanyamızı genişlettik. lise ve ortaokul öğrencilerinin de kampanyadan faydalanmalarını sağlıyoruz. telefon adına tüm işlemleri yapıyoruz; hat taşıma, internet, cihaz satışı ve telefon aksesuarlarımız var. telefon aksesuarlarımız oldukça çeşitli. Şarj cihazı, ara kablo, bluetooth kulaklık, powerbank ve elektronik ürünlerimizin tamamında 2 yıl ve 1 yıl olmak üzere garantileri mevcuttur” dedi.
kampanyalar ÖĞrencİlerİ memnun ettİ
kampanyanın uygun fiyatlı olduğunu söyleyen aksaray Üniversitesi öğrencisi tuğba Öztürk, “kampanyadan yararlanarak ben de telefon aksesuarlarından aldım. teknolojik cihazlar ve bu cihazların aksesuarları pahalı olduğu için alamıyorduk. aksaraylı esnafın indirim kampanyası bizleri çok memnun etti.  arkadaşlarımın da yaralanmaları için onlara tavsiye ettim” diye konuştu. foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası