banner
Gündem

Önder’den eğitime kaynak kitap desteği

aksaray Önder İmam hatipliler derneği 9″uncu ve 12″inci sınıf öğrencilerine kaynak kitap desteğinde bulundu. konuyla ilgili aksaray Önder başkanı kuddusi bakar: “dernek olarak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi ile ilgili her..

Önder’den eğitime  kaynak kitap desteği
banner

aksaray Önder İmam hatipliler derneği 9″uncu ve 12″inci sınıf öğrencilerine kaynak kitap desteğinde bulundu.
konuyla ilgili aksaray Önder başkanı kuddusi bakar: “dernek olarak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi ile ilgili her alanda ciddi çalışmalar yürütmekteyiz. Öğrencilerimizin akademik çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla ilimizde bulunan 4 imam hatip lisemize tüm derslerden kaynak kitap desteğinde bulunduk.
Şehit Önder proje anadolu İmam hatip, aksaray anadolu proje İmam hatip, güzelyurt ve ağaçören anadolu İmam hatip lisesinde öğrenim gören 9″uncu ve 12″inci sınıf öğrencilerimizin tamamına, tüm derslerden (öğrenci başı 13 kitap) kaynak kitaplarımızı dağıttık. toplamda 440 öğrencimiz kaynak kitaplarımızdan istifade ettiler” dedi.
en güzel yatırımın gençliğe ve eğitim öğretime yapılması gerektiğini ifade eden Önder başkanı bakar; eğitim-öğretim ve üniversiteye hazırlık aşamasında olan öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerde kaynak kitap desteğinden dolayı bakar”a teşekkür etti.
bakar: “geleceğimizin teminatı gençlerimizin milli ve manevi donanımlarının yanı sıra, akademik başarıyı yakalamaları da ciddi önem arz etmektedir. bundan dolayı biz imam hatipli öğrencilerimizi çift kanatlı kuşa benzetiyoruz. hem dini hem de fennî ilimleri öğrenerek yollarına devam ediyorlar. Özelde İmam hatipler genelde tüm okullarımıza ve tüm öğrencilerimize şahsım ve yönetim kurulum adına üstün başarılar diliyorum. allah hepsine zihin açıklığı versin” diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası