banner
Eğitim

Ortaköy’de öğrenciler Şehitleri anma programı düzenledi

aksaray”ın ortaköy ilçesinde liseli öğrenciler çanakkale şehitlerini, düzenledikleri programla andılar. 18 mart çanakkale zaferi münasebeti ile Özel ortaköy bilim temel lisesi öncülüğünde anma programı düzenlendi. ortaköy yunus emre kültür merkezi”nde..

Ortaköy’de öğrenciler Şehitleri anma programı düzenledi
banner

aksaray”ın ortaköy ilçesinde liseli öğrenciler çanakkale şehitlerini, düzenledikleri programla andılar. 18 mart çanakkale zaferi münasebeti ile Özel ortaköy bilim temel lisesi öncülüğünde anma programı düzenlendi.
ortaköy yunus emre kültür merkezi”nde yapılan tören saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşının okunması ile başladı. program Özel ortaköy bilim temel lisesi öğrencileri, ilçe öğretmenleri ve öğrencilerinin anma günü ile ilgili hazırlamış olduğu gösterilerin sunumu ile devam etti.
ortaköy kaymakamı fatih görmüş yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir. Şehitleri anma günü ve çanakkale deniz zaferinin 104. yıl dönümünü kutluyor, başta başkomutan gazi mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülke uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum.”
yunus emre kültür merkezinde gerçekleştirilen programa ortaköy kaymakamı fatih görmüş, belediye başkan vekili bayar koçak, siyasi parti başkanları, İl genel meclis Üyeleri, stk temsilcileri, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası