banner
Esnaf

Oto aksesuar ürünleri gençler tarafından yoğun talep görüyor

araçların uğrak mekanları artık aksesuarcılar oluyor. aksaray”da fazlaca bulunan şahin, doğan ve bmv marka araçlarını daha güzel göstermek ve çeşitli aksesuarları taktırmak için araç sahipleri oto aksesuarcıların yolunu tutuyor.  araçların..

Oto aksesuar ürünleri gençler  tarafından yoğun talep görüyor
banner

araçların uğrak mekanları artık aksesuarcılar oluyor. aksaray”da fazlaca bulunan şahin, doğan ve bmv marka araçlarını daha güzel göstermek ve çeşitli aksesuarları taktırmak için araç sahipleri oto aksesuarcıların yolunu tutuyor. 
araçların uğrak mekanları artık aksesuarcılar oluyor. aksaray”da fazlaca bulunan şahin, doğan ve bmv marka araçlarını daha güzel göstermek ve çeşitli aksesuarları taktırmak için araç sahipleri oto aksesuarcıların yolunu tutuyor. aksesuarcılarda ise, araçlar için a”dan z”ye her türlü ekipmanı süs eşyasını bulmak mümkün. bu aksesuarların birçoğu araçların orjinalleğinin korunması için gerekli olduğu gibi, bazıları da sadece süs için kullanılıyor. aksesuarların fiyatları ise 100 tl”den başlıyor, 3 bin tl”ye kadar çıkabiliyor. uzun yıllardır oto aksesuar işi ile uğraşan Şentürk köksal, son zamanlarda en çok satılan aksesuarlar ile ilgili olarak bilgi verdi.
yÜzlerce aksesuar çeŞİdİ var
araçlara takılan birçok aksesuarın gerekli olduğunu söyleyen köksal, dükkanımızın içerisinde yüzlerce farklı türde aksesuar malzemesi var. bunların içerisinde de, perde, ön cam güneşliği en başta geliyor. ayrıca terletmez minder de yazın müşteriler tarafından çokça tercih ediliyor. bu terletmeyen minder vatandaşların da ilgisini çekiyor. uzun yola çıkacak olanlar da bu minderden alıyor. bu yazın sıcak geçmesinden dolayı, bu minderden de fazlaca sattık” dedi.
kiŞin, bakim malzemelerİ satiliyor
kışın genellikle araçların bakımına yönelik malzemelerin satıldığını belirten köksal,”yaz ayında süs olarak değerlendirilen malzemeler satılırken, kışın da araçların yolda kalmaması için ve daha rahat sürüş yapabilmeleri için gerekli olan malzemeler tercih ediliyor. bunların başında da, akü takviye kablosu, çeki halatı, cam suyu geliyor. cam silecekleri de eğer eskimiş ise onun lastiklerini yeniliyoruz ya da sileceği tümden değiştiriyoruz” diye konuştu. 
aksesuar araci koruma altina aliyor
kışlık ve yazlık olanların dışında araçların bazı yerlerinin eskimemesi için aksesuarlar ile üzerinin örtüldüğünü dile getiren köksal,araçların direksiyonları eskimesin diyerekten direksiyon kılıfı takılıyor. bunların da değişik şekilde olanları var. çok farklı direksiyon kılıfları var. araçların türlerine göre de bunların satılan şekilleri farklılık gösteriyor. ayrıca, koltuklar eskidiği zaman ya da, eskimeden önce yeni koltuk takımları ile yeniliyoruz. bunlar yapıldığı zaman araçların içi koruma altına tına alınmış oluyor. orijinal hali bozulmuyor. Özellikle koltuklara çıkmaz bir leke bulaştığı zaman ya da sigara külü falan döküldüğünde üzerindeki kılıf zarar görüyor. aracın orijinal kılıfı zarar görmüyor. böylece orijinallik bozulmuyor ve satıldığı zaman da eski araçlara oranla biraz daha yüksek fiyata satılıyor” dedi.2017 yılı bizim için verimli bir yıl oldu."dedi. foto-haber: ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası