banner
Esnaf

​Pazarın yangını sönüyor

yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte aksaray”da kurulan semt pazarında fiyatlar da düşmeye başladı. fiyatların yarı yarıya düştüğünü gören vatandaşlar, pazarlara akın ediyor. fiyatların önceki haftalara oranla ciddi oranda düştüğünü ifade..

​Pazarın yangını sönüyor
banner

yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte aksaray”da kurulan semt pazarında fiyatlar da düşmeye başladı. fiyatların yarı yarıya düştüğünü gören vatandaşlar, pazarlara akın ediyor.
fiyatların önceki haftalara oranla ciddi oranda düştüğünü ifade eden pazarcı esnafı turan akar, halk pazarında patates ile soğan fiyatının 2,5 liraya kadar gerilediğini; domatesin ise 2 ile 2,5 lira arasında satışa sunulduğunu aktardı.
yerli salatalığın da tezgâhlarda yerini aldığını ve 3 liradan satışa sunulduğunu ifade eden akar, patlıcanın 2,5 liraya biberin 3 liraya, yerli kabakların 3 liraya satışa sunulduğunu aktardı. 
meyve fiyatları ile ilgili de bilgiler veren pazarcı akar; “yenidünya 5 liraya, şeftali 5 liraya, kayısı 6 liraya tezgâhlarda satışa sunuluyor. yaz ayların vazgeçilmezi karpuzun fiyatı ise 1 liraya kadar düştü.” dedi. 
pazar alışverişine çıkan ev hanımı ayşe yıldız, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmenin keyfini çıkardığını ifade ederek; “fiyatların düşmesi en çok bizi sevindirdi. pazar arabalarımız dolmaya başladı. fiyatların düşmesi ile vatandaşlar adeta bu hafta pazarlara akın etti. İnşallah daha düşük seviyeleri görürüz.” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası