banner
Eğitim

Rektör Arıbaş: ‘Aksaray, kurumların ortak paydasıdır’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, şehrin bütünüyle iş birliği içinde olacaklarını söyledi. Rektörlük görevini devraldıktan sonra Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret..

Rektör Arıbaş: ‘Aksaray, kurumların ortak paydasıdır’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, şehrin bütünüyle iş birliği içinde olacaklarını söyledi.

Rektörlük görevini devraldıktan sonra Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret eden Rektör Arıbaş, tüm kurumların ortak paydasının Aksaray olduğunu kaydetti. Şehre ve şehirde yaşayan insanlara hizmet düsturu ile hareket edeceklerini ve bunun yolunun da kurumsal ahenk içinde çalışmaktan geçtiğini dile getiren Prof. Arıbaş, “Biz, kendi sorumluluk alanımızda, üzerimize düşen her vazifeyi yerine getirmeye hazırız. Şehrin tüm dinamikleriyle iş birliği içinde çalışmak arzusundayız. Bugüne değin kurumların ortaklaşa yürüttüğü tüm çalışmaları daha da geliştirmek istiyoruz” dedi. Vali Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dinçer de Rektör Alpay Arıbaş’a yeni vazifesinde başarılar diledi.

Ziyaretler esnasında ASÜ Rektörü, kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası