banner
Eğitim

Rektör Şahin, “Odak noktamızda öğrencilerimiz var”

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki tüm çalışmaların odak noktasında öğrencilerin olduğunu belirtti. asÜ Öğrenci konseyi başkanı abdussamed tanrıkulu ve konsey yöneticileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen..

Rektör Şahin, “Odak noktamızda öğrencilerimiz var”
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki tüm çalışmaların odak noktasında öğrencilerin olduğunu belirtti. asÜ Öğrenci konseyi başkanı abdussamed tanrıkulu ve konsey yöneticileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen prof. Şahin, kampüsün yeniden canlı ve hareketli günlerine dönmesine az bir zaman kaldığını söyledi. salgın süreci boyunca öğrencilerden uzak kaldıklarını ve bu süreç içerisinde gerek akademik gerekse fiziki bakımdan pek çok çalışmanın tamamlandığını ifade eden Şahin, tüm işlerin öğrenci odaklı planlandığına dikkat çekti. akademik, kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal bakımdan öğrencilerin donanımlı bireyler olmalarını önemsediklerini ve bunu sağlamak adına -öğrencilerle iş birliği içinde- faaliyetler yürüttüklerini söyleyen prof. Şahin, “Öğrenci topluluklarının faaliyetlerinin desteklenmesi, öğrenci buluşmaları, çay sohbetleri, ziyaretler, istişare toplantıları… Öğrenciler, üniversitelerin varlık sebebidir. biz de asÜ yönetimi olarak, her fırsatta öğrencilerimizle bir araya geliyor, onlarla yapıp ettiğimiz işleri konuşuyor, projelere ilişkin fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde Öğrenci konseyi”nden arkadaşlarımızla tanışmak, onları dinlemek, izlenimleri almak için öğle yemeğinde buluşmak istedik. bu ve benzeri buluşmalarımız zaman içinde devam edecek” dedi.

yapılan kısa açıklamanın ardından öğrenciler kendilerini tanıttı ve taleplerini iletti. toplantıya rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi de katıldı.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası