banner
Eğitim

Şahin, ‘Proje süreçlerini iyi değerlendirmemiz gerekiyor’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, proje üretimine yönelik her sürecin en dikkatli şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. tÜbİtak ardep 1001 bilimsel ve teknolojik araştırma projelerini destekleme programı spor..

Şahin, ‘Proje süreçlerini iyi değerlendirmemiz gerekiyor’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, proje üretimine yönelik her sürecin en dikkatli şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. tÜbİtak ardep 1001 bilimsel ve teknolojik araştırma projelerini destekleme programı spor araştırmaları Özel çağrı tanıtım toplantısında konuşan rektör Şahin, ilgili programın asÜ”nün spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma çalışmalarıyla birebir örtüştüğünü belirtti. kampüsteki fiziki altyapının tamamlandığını ve akademik bakımdan derinleşmeyi sağlama sürecine dair çalışmaların yoğunlaştığını dile getiren prof. Şahin, bu derinleşmenin, çeşitli alanlarda proje üretimleriyle sağlanabileceğine vurgu yaptı. yeni fikirler üretme ve bunları projelere ve somut üretimlere dönüştürme adına atılan her adımın çok değerli olduğuna değinen Şahin, “tanıtımı yapılan proje doğrudan bizim ihtisaslaşma alanımızla uyumlu. süreçleri iyi değerlendirmemiz gerekiyor. arkadaşlarımızın bu alanda proje üretmesi, ileriye dönük çalışmalara da önemli katkılar sağlayacaktır. biz, imkânlarımızı genişletmek ve var olanları da en iyi biçimde değerlendirmek arzusundayız” dedi. asÜ spor ve sağlık alanında İhtisaslaşma koordinatörü doç. dr. lalehan akyüz de tanıtımı yapılan proje ile yeni fikirlerin geliştirilmesinin, spor yatırımlarının desteklenmesinin ve ihracata dönük ürün geliştirilmesinin beklendiğini söyledi.
toplantının son kısmında koordinatörlük Öğretim görevlisi okan kamiş, projenin kapsamı, amacı ve süreç içerisinde neler yapılabileceğine dair bilgiler verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası