banner
Siyaset

 ‘Şehre yapılan her yatırımı gönülden destekliyoruz’

cumhuriyet halk partisi (chp) aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, eskil ve ortaköy”de kurulmak istenen organize sanayi bölgesi (osb) için yapılan başvuruların kabul edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. aksaray”a yapılacak her..

 ‘Şehre yapılan her yatırımı  gönülden destekliyoruz’
banner

cumhuriyet halk partisi (chp) aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, eskil ve ortaköy”de kurulmak istenen organize sanayi bölgesi (osb) için yapılan başvuruların kabul edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

aksaray”a yapılacak her türlü yatırımı gönülden desteklediklerini ve uygulamaya geçilmesi için üzerlerine düşen görevi ciddiyetle yerine getireceklerini dile getiren ertürk; “İlimizin bölgede yükselen bir ivmede olması ve kalması için yapılacak her türlü yatırımı cumhuriyet halk partisi olarak gönülden destekliyoruz. eskil ve ortaköy İlçelerimizde osb”de kurulması için yapılan başvurunun kabul edildiğini memnuniyetle öğrendik. umarız kısa sürede işlemler tamamlanarak hayata geçirilen bir yatırım çalışması olur. osb”nin inşasının sonrasında ise en önemli konu yatırım yapacak sanayicilerin bu bölgelere yönlendirilmesini sağlamak ve ilçelerin kalkınmasına destek olmaktır” dedi.

aksaray”da yapılacak yatırımlara her zaman önem verdiklerinin altını çizen ertürk; “beklentimiz iş insanlarının yapılacak olan bu alanlara ilgilerinin artması ve ilçelerde yapılacak yeni yatırımlarla arı kovanı gibi üretken bir bölge yaratılmasıdır. bu tür yatırımlar istihdamı arttırmaya ve iş gücünü verimli kullanmaya yönlendirecektir” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası