banner
Esnaf

Sineklere karşı koymanın pratik yolu

son zamanlarda insanların, değişik mimaride yapılan evlerde yaşamaya başlaması nedeni ile sineklik modelleri de bu yeni moda evlere uygun olarak kendini gösteriyor. son zamanlarda insanların, değişik mimaride yapılan evlerde yaşamaya..

Sineklere karşı  koymanın pratik yolu
banner

son zamanlarda insanların, değişik mimaride yapılan evlerde yaşamaya başlaması nedeni ile sineklik modelleri de bu yeni moda evlere uygun olarak kendini gösteriyor.
son zamanlarda insanların, değişik mimaride yapılan evlerde yaşamaya başlaması nedeni ile sineklik modelleri de bu yeni moda evlere uygun olarak kendini gösteriyor.
aksaray sineklik yetkilisi ramazan gökoğlan sektör hakkında önemli bilgiler verdi. gökoğlan, 4 çeşit sineklik imal ederek 8 yıldır aksaray halkına en iyi hizmeti vermenin gurunu yaşadıklarını dile getirdi. gökoğlan; “pileli, piliseli, menteşeli, panjur tipi sineklik imalatını kendimiz yapıyoruz. ev hanımlarının rahat kullanımı için tasarladığımız katlamalı bir ürün. çalışması çok basit ve pratik bir cihaz. bize gelen müşterilerimizin evlerine gidip ölçülerine alarak kısa zamanda uzman personelimizce istediği tarzda sinekliği yapıp teslim ediyoruz. bu takdimimiz ürünlere 2 yıl garanti veriyoruz. İşletmemizde günlük ortalama 60-70 parça sineklik üretiyoruz. İşlerimiz de havaların ısınması birlikte artmaya başladı." dedi.
her eve uygun sİneklİk Üretİyoruz
ramazan gökoğlan; "sineklik modellerini birbirlerinden farklılaştıran artı ve eksi yönleri bulunmaktadır. bu nedenle sizin için doğru olan sineklik modelini tercih edebilmek için sineklik yaptırılmak istenen kapı ve pencerelerin boyutunu, kullanım sıklığını ve sizin için uygun olan boyutları tespit etmeniz gerekir. değişik model, kalite ve renk seçeneklerini firmamızın web sitesinden araştırabilir, size uygun olan modeli sipariş verebilirsiniz. firmamızda temel olarak 4 model sineklik bulunmaktadır. bunlar pileli sineklik, piliseli sineklik, menteşeli sineklik ve panjur sinekliktir. farklı pencere ve kapı sistemlerine gore değişik sineklik türleri tercih edilmelidir. piliseli, menteşeli mi yoksa sürgülü çeşidi mi tercih edeceğinize uzman firmamızın önerilerine güvenerek ve bütçenize uygun olarak karar vermeniz doğru bir seçim olacaktır." dedi. foto-haber: ali furat
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası