banner
Eğitim

‘Sizlerin başarısı şehrimizin ve ülkemizin başarısı olacak’

aksaray belediye başkanı evren dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılmaya devam ediyor. dinçer, bu sefer aksaray fatih mesleki ve teknik anadolu lisesi”nin bayrak törenine katıldı.   meclis üyesi malik ekinci..

‘Sizlerin başarısı şehrimizin ve ülkemizin başarısı olacak’
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılmaya devam ediyor. dinçer, bu sefer aksaray fatih mesleki ve teknik anadolu lisesi”nin bayrak törenine katıldı.
 
meclis üyesi malik ekinci ve muhammet ali aslan ile birlikte fatih mesleki ve teknik anadolu lisesine gelen dinçer, okul müdürü tamer Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.
 
saygı duruşu ve İstiklal marşı”nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan dinçer, “okullarımızı ziyaret ediyoruz sizlerle bir araya geliyoruz. geleceğimizin teminatı sizlersiniz. sizlerin başarısı şehrimizin ve ülkemizin başarısı olacaktır. dolayısıyla sizleri çok önemsiyoruz. eğitim öğretim hayatınız boyunca hem okulunuzda hem çevrenizde hem şehrinizde sizlere nasıl daha çok hizmet ederiz, bunun arayışı içerisindeyiz. bugünde bu okulumuzu ziyaret geldik. Öğretmenlerimizle görüşüp okulunuzun sorunlarıyla istişarede bulunacağız. hem de sınıflarda sizlerle beraber olacağız. benim sizlere tavsiyem öğretmenlerinizin sözünden çıkmayın derslerinize iyi çalışın. hepinize iyi dersler diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
bayrak töreni sonrası öğretmenler odasında okul müdürü tamer Öztürk ve öğretmenlerle bir süre görüşen dinçer, daha sonra bazı sınıfları ve sosyal aktivite alanlarını gezip inceledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası