banner
Esnaf

Soğuklar bastırdı termal talebi arttı

aksaray”daki vatandaşlar, dondurucu soğukların yaşandığı bu kış mevsiminde de ayaklarını daha sıcak tutması için termal çorapları tercih etmeye başladı. aksaray”daki vatandaşlar, dondurucu soğukların yaşandığı bu kış mevsiminde de ayaklarını daha..

Soğuklar bastırdı  termal talebi arttı
banner

aksaray”daki vatandaşlar, dondurucu soğukların yaşandığı bu kış mevsiminde de ayaklarını daha sıcak tutması için termal çorapları tercih etmeye başladı.
aksaray”daki vatandaşlar, dondurucu soğukların yaşandığı bu kış mevsiminde de ayaklarını daha sıcak tutması için termal çorapları tercih etmeye başladı. mevsim şartlarından dolayı hava sıcaklıklarının eksi değerlerde seyretmesi bazı problemlerini de beraberinde getiriyor. soğuk havalar vatandaşlara adeta sıcak günleri özlettiriyor. bu havalar da beraberinde üşümeye karşı bazı tedbirleri beraberinde gerektiriyor. vücutlarını sıcak tutmak isteyenler termal ürünlere talep gösteriyor. İnsanların vücudunun çok önemli bir uzvu olan ayakları soğuktan korumak için bir tercihi de termal çoraplar oluyor. çorapçı yetkilisi  İbrahim söylemez,termal çorapların ayak sağlığı ve sıcaklığı açısından önemine değindi. termal çoraplar daha çok tercih ediliyor. Özellikle bu kış çok yoğun geçtiği için daha çok satıyoruz. ayakları sıcak tutuyor. dokusuyla nefes aldırıyor. yün, elestan ve naylon karışımından üretilebiliyor. kış mevsimlerinde yoğun bir satış oluyor. talep artıyor. bu mevsimde normal çoraplardan daha fazla tercih ediliyor” dedi.
“termal çoraplar terletme yapmiyor”
kaliteli termal çorapların doğru bir şekilde kullanıldığı takdirde terletme yapmayacağını kaydeden söylemez ,şu ifadelere yer verdi: “kaliteli termal çoraplar terletme yapmıyor. İçerideki sıcağı muhafaza ediyor. ayakların üşümesini engelliyor. dağcılar ve bazı spor branşlarıyla ilgilenenler için dört mevsimde kullanılabiliyor. onun dışında sıcak mevsimlerde pek tercih edilmiyor. termal çorap birazcık daha kalın ve dokusu daha yoğun oluyor. diğer çorapların dokusu biraz daha yumuşak oluyor. genelde kısa termal çorap modelleri 10 ile 50 lira arası fiyatlarla müşteriye sunuluyor. kalite standartlarına göre fiyatlarda değişme olabiliyor."dedi. foto-haber: ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası