banner
Spor

SON 6 HAFTADA AKSARAYSPOR FARKI

tff 3″üncü ligde temsilcimiz aksaray belediyespor ligde 7″inci hafta deplasmanda aldığı beraberlik ile ligde yenilmezlik serisi yakaladı. ligde son 6 haftada önemli bir form grafiği çizen siyah beyazlılar 6 haftalık..

SON 6 HAFTADA AKSARAYSPOR FARKI
banner

tff 3″üncü ligde temsilcimiz aksaray belediyespor ligde 7″inci hafta deplasmanda aldığı beraberlik ile ligde yenilmezlik serisi yakaladı. ligde son 6 haftada önemli bir form grafiği çizen siyah beyazlılar 6 haftalık periyotta 12 puan topladı. ligde bu 6 haftalık süreçte rakip ağları 11 kez sarsan ekibimiz kalesinde ise sadece çatalca maçında 3 gol gördü. siyah beyazlılar son 6 haftada ligde serik takımın ardından (12) 11 gol ile en çok gol atan 2. takım olurken en az gol yiyen takım arasında ise erzincanspor ile 1. sırayı paylaştı.
puan cetvelinde serik belediyespor”un 6 haftalık tabloda sadece 2 puan gerisinde kaldı. artvin (11 puan) buca (9 puan) ve karaköprü (7 puan ) son 6 haftada ise temsilcimiz aksarayspor”un gerisinde kaldı. erzincan ve çankaya (12 puan ) takımları ise temsilcimiz ile aynı puanı topladı. grup lideri serik ise 14 puan ile zirvede yer aldı. siyah beyazlılar ligde 13 .haftanın ardında 19 puan ile haftayı 5 .sırada kapatarak averajla kendine play off havuzunda buldu.. ligde rakipleri karşısında oynadığı futbol ile taraflı tarafsız her kesimden beğeni toplayan siyah beyazlılar son oynanan çatalca maçında ise muhteşem bir geri dönüşe imza attı. ligde bu hafta sonu ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi ve son haftalarda güçlü rakiplerine çelme takan trabzon ekibi yomraspor ile dağılgan stadında karşılaşacak.bu maçın hazırları da  dün dağılganspor tesislerinde başladı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası