banner
Esnaf

‘Sonbaharın modası pastel renkler’

aksaray”da düğün sezonu olarak nitelendirilen mayıs-eylül dönemindeki mobilya satışları esnafın yüzünü güldürdü.  koronavirüsten en çok etkilenen sektörler arasında yer alan mobilyacılar,  normalleşme adımları kapsamında düğün sezonunun başlaması ve gurbetçilerin kente..

‘Sonbaharın modası pastel renkler’
banner

aksaray”da düğün sezonu olarak nitelendirilen mayıs-eylül dönemindeki mobilya satışları esnafın yüzünü güldürdü.  koronavirüsten en çok etkilenen sektörler arasında yer alan mobilyacılar,  normalleşme adımları kapsamında düğün sezonunun başlaması ve gurbetçilerin kente gelmesiyle birlikte yaz döneminde yoğun mesai yaptı.
mobilyacı batuhan ayyıldız, verimli bir düğün sezonu geçirdiklerini, gurbetçilerden çok ciddi talepler geldiğini belirterek kampanyaların sonbaharda da devam edeceğini ifade etti.
‘rekor satiŞlara İmza attik”
2021 yılında 2020 fiyatları ve yenilenen tasarımlarla müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verdiklerini aktaran ayyıldız, “tüm zincir şubelerimizle güzel verimli bir sezon geçirdik. düğün sezonunun yanı sıra gurbetçi vatandaşlarımızın da taleplerine yetişmeye çalıştık. fiyat olarak geçen yılın fiyatlarıyla satışa devam ediyoruz. yaklaşık 2 yıl boyunca virüse karşı alınan tedbirler kapsamında zaman zaman sokağa çıkma kısıtlaması biz mobilyacıları olumsuz etkiledi. ayrıca büyük çaplı düğünler de ertelendiği için yeni evlenmek isteyen çiftler düğünlerini erteledi. bu yüzden mobilya sektörü yaklaşık 2 yıldır müşterisiz bir dönem geçiriyordu. bu sene normalleşme adımları kapsamında rahat bir nefes aldık.  rekor satışlara imza attık. gurbetçi vatandaşlarımızdan da çok ciddi talepler geldi. sipariş yetiştirmeye devam ediyoruz. dünya”nın dört bir yanına ürün teslim ediyoruz” dedi.
sonbahar kampanyalarının başladığını dile getiren ayyıldız, “yaz döneminin yavaş yavaş sona ermesi sonbaharın gelmesi ile birlikte kış tasarımlı ürünler mağazalarımızda yerini aldı. çok fazla ürün seçeneğimiz var.  bu sene sonbahar trendi olarak genellikle pastel renkler tercih edilecek diye düşünüyorum. koltuk renklerinde masif ahşabı ve griyi sıkça göreceğiz. Şu an ülke genelinde yaşanan ekonomik durgunluk nedeniyle düşük kârlarla satış yapıyoruz. müşterilerimizin yanında olarak ekonomik şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. sattığımız her ürünün arkasındayız. güzel ve kaliteli bir ürün için bizi tercih edebilirler” ifadelerini kullandı. foto-haber: erdi ulukaya

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası