banner
Esnaf

​Tarım ve hayvancılıkta bereketli bir yıl geçirdik

aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi.  aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında..

​Tarım ve hayvancılıkta bereketli bir yıl geçirdik
banner

aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi. 
aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi. Ölçekçi hırdavatın üçüncü kuşak işletmecisi olduğunu ve 85 yıldır aksaray halkına hırdavat, nalburiye, saraciye, tarım ve hayvancılık ile alakalı olan ürünleri sattıklarını belirten mustafa Ölçekçi, 2017 yılı da bizim için gayet verimli bir yıl oldu.İşletme olarak küçük bir işletmeyiz ama çeşit olarak yüzlerce çeşidimiz var. bu birikimi babama ve dedeme borçlu olduğunu belirten Ölçekçi, ilimizde bu işle uğraşan sadece 2 işletme kaldı. ama bize aksaray”ın köylüleri ciddi oranda destek veriyor.bizde onların her isteği ürünü tedarik edip hizmetlerine sunuyoruz.aksaray”ın çiftçisi son yılarda hem tarımda hemde hayvancılıkta ciddi yatırımlar yapmaya başlaması bizi gayet mutlu ediyor. aksaray tarım ve hayvancılıkta ilerlemesi şehrimize ciddi katkılar sağlamaya başladı."dedi.
el yapımı ürünler hala revaçta     
İşletmelerin de genel olarak elde kullanılan ürünlerin ağırlıklı olarak satıldığını vurgulayan Ölçekli, “her ne kadar teknoloji ilerlese de yinede koyun zili, hayvan yuları, çapa, kürek gibi ürünler ağırlıklı olarak satılıyor. bu ürünlere nevşehir,niğde gibi ilerden de talep var .bu ilere de ürünlerimizi kargo ile gönderiyoruz. aksaray”ın köylerinden gelen vatandaşların el yapımı ürünleri buradan alıyor."dedi.foto-haber :ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası