banner
Esnaf

Tatlıda Aksaray’ın gözde markası oldu

gÜltekİn usta İkİncİ Şubesİnİ açti hızla gelişerek büyüyen ve büyümeye bağlı olarak nüfusu da her geçen gün artan aksaray”da yeni mekanlar da yerini alıyor. aksaray”da yılardır lokantalara, pastanelere ve otellere..

Tatlıda Aksaray’ın  gözde markası oldu
banner

gÜltekİn usta İkİncİ Şubesİnİ açti
hızla gelişerek büyüyen ve büyümeye bağlı olarak nüfusu da her geçen gün artan aksaray”da yeni mekanlar da yerini alıyor. aksaray”da yılardır lokantalara, pastanelere ve otellere kadayıf tatlısı üreten gültekin buğur, piri mehmet paşa çarşısı içinde açtığı 2″nci şubesi ile kadayıf tatlılarını aksaray halkının damak tadına sunuyor.
burma kadayıf”ı bir değer olarak aksaray”a tanıtmak ve aksaray”ın markası olmak için çıktıkları yola, kaliteyle ve güvenle devam edeceklerini belirten buğur, “gültekin  markamızın ürünü olan tatlımızın kalitesini görenler, ilk önce ” gültekin yaparsa en güzelini yapar” diyerek bizleri takdir ettiklerini tercihleri ile ortaya koyuyorlar. biz de bu takdire layık olabilmek için her dönemde çok daha kaliteli işler yapacağız, daha çok çalışacağız, daha çok emek harcayacağız” ifadelerini kullandı.
burma kadayif satin alacaklara
Öncelİkle kalİteye yÖnelmelİdİr
burma kadayıf satın alacaklara öncelikle kaliteye yönelmeleri tavsiyesinde bulunduğunu ifade eden gültekin, “tatlı”nın tereyağı gerçek ve halis olmalı, cevizin ve fıstığın  tüm güzelliklerini yansıtmalı. türk tatlı kültürünün önemli bir değeri olan burma kadayıfı, insanlarımızla ve talep edenlerle buluşturmuş olmaktan biz de memnuniyet duyuyoruz. daha da önemlisi insanlarımızın gönlüne giremezsiniz. bizim tek amacımız, önce gönüllere girmek, sonra sofralarda burma kadayıf”ın baş tacı edilmesini sağlayabilmek” diye konuştu. foto-haber : ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası