banner
Eğitim

​‘Toplumsal proje çalışmalarını destekliyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, topluma temas eden bilimsel, kültürel ve sosyal projeler üretmenin üniversitelerin asli vazifeleri arasında yer aldığını ifade etti. akademisyenlerle sabah kahvaltısında bir araya..

​‘Toplumsal proje çalışmalarını destekliyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, topluma temas eden bilimsel, kültürel ve sosyal projeler üretmenin üniversitelerin asli vazifeleri arasında yer aldığını ifade etti.
akademisyenlerle sabah kahvaltısında bir araya gelen asÜ rektörü Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal karşılığı olan işler üretmenin önemine dikkat çekti. bilimsel içeriğin somut projelere dönüşmesi sürecini kıymetli bulduklarını ve bunun sağlanabilmesi adına samimi biçimde çalıştıklarını dile getiren prof. Şahin, “bu sürece en önemli katkı hiç kuşkusuz akademisyenlerimizden gelmektedir. onların çalışmaları somut proje üretimlerinin en önemli aşamasını oluşturmaktadır. biz de imkânlar ölçüsünde bu türden çalışmalara destek oluyoruz ve yeni çalışmaların üretilmesini teşvik etmeye gayret gösteriyoruz. İçinde yaşadığımız toplumla temas kurma ve çözüm aşamalarında yer alma hususu asli vazifelerimiz arasında. buna devam edeceğiz” dedi.
yapılan kısa açıklamanın ardından akademisyenler üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgiler verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası