banner
Eğitim

“Uyum sürecinde birbirimize destek olmalıyız”

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni ve zorlu bir eğitim-öğretim sürecinin başladığını, farklılıklar içeren bu sürece uyumlanma aşamasında herkesin birbirine ihtiyacı olduğunu söyledi. rektör Şahin, veteriner fakültesi”nde,..

“Uyum sürecinde birbirimize destek olmalıyız”
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni ve zorlu bir eğitim-öğretim sürecinin başladığını, farklılıklar içeren bu sürece uyumlanma aşamasında herkesin birbirine ihtiyacı olduğunu söyledi.
rektör Şahin, veteriner fakültesi”nde, akademik döneme ilişkin çalışmaların istişare edildiği sabah kahvaltısına katıldı. salgın sürecine ve bu süreç içerisinde yapılan çalışmalara dikkat çeken prof. Şahin, büyük sayılabilecek bir kriz çıkmadan çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. salgının herkesi ve her kurumu olduğu gibi akademiyi de etkilediğini anımsatan Şahin, “Öğrencilerimizden ayrı kaldık, dersleri uzaktan öğretim yöntemiyle vermeye başladık, kampüs renkli günlerinden uzaklaştı… tüm bu süreçleri olabilecek en iyi biçimde atlattık. salgın şartlarının ilk günlerinde hızlı biçimde derslerimizi çevrim içi ortama aktardık ve bu noktada akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz takdire şayan bir uyumlanma gösterdi. böylece işlerimiz aksamadı ve eğitim-öğretim faaliyetleri verimli biçimde sürdü. büyük sayılabilecek bir kriz çıkmadan çalışmaları yürütmemize katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.  artık yeni bir döneme başlandığını ve herkesi başka bir uyum sürecinin beklediğini dile getiren prof. yusuf Şahin, kurumsal bağlamda normal hayata dönmek gerektiğini ifade etti. bu noktada çalışanların birbirine ve öğrencilere destek olmasının öneminin altını çizen asÜ rektörü, “zor günler geride kaldı. genç bir kadroya sahibiz ve tüm süreçleri en dinamik şekilde yönetme kabiliyetine haiz durumdayız. biz, bir aileyiz ve bunu her vesile ile vurguluyoruz. aynı gemideyiz. buradaki her iş hepimizi bir biçimde etkiler. biz, güzel işleri çoğaltalım arzusundayız” dedi.
veteriner fakültesi dekanı prof. dr. mustafa cemal darılmaz ise fakültedeki çalışmaların her aşamasının istişare ile yürütüldüğünü ve benzeri programlarla bu ortamın sağladığını belirtti. yapılan açıklamaların ardından akademisyenler, yeni döneme ilişkin proje ve çalışmalarını anlattı.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası