banner
Esnaf

Yaprak döner yeni yüzü ile hizmette

aksaray”da 15 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren yaprak döner yaptığı tadilat ve yeni dizaynı ile hizmet vermeye başladı. aksaray”da 15 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren yaprak döner yaptığı tadilat ve..

Yaprak döner yeni  yüzü ile hizmette
banner

aksaray”da 15 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren yaprak döner yaptığı tadilat ve yeni dizaynı ile hizmet vermeye başladı.
aksaray”da 15 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren yaprak döner yaptığı tadilat ve yeni dizaynı ile hizmet vermeye başladı.
lokanta işletmecisi memduh karabıyık, ”bundan önce çağın şartlarına uygun şekilde hizmet veriyorduk fakat bizde gelişen teknolojiye ayak uydurmak adına tezgâhlarımız ve iç dizaynımızı ramazan ayının ilk haftası yenileyerek tekrar hizmet vermeye başladık. yeni aile salonu yaptık ve kapasitemizi 70″den 200‘e çıkardık. aynı anda 200 kişiye hizmet verebiliriz. dönerimizde yüzde yüz yaprak döner kullanıyoruz. kesinlikli kıyma kullanmıyoruz. kebap çeşitlerimizde et şiş, tavuk şiş, adana, İskender, ızgara köfte gibi birçok çeşit ve bunun yanında kızarmış tavuk hizmetini de vermeye başladık. tüm ürünlerimizde iddialıyız. ramazan ayına özel 3 adet menü hazırladık. bu menüleri hazırlarken aksaray halkının ekonomik şartlarını düşünüp hazırladık. çorba meze ana yemek tatlı su sınırsız cay ile 25 liradan başlıyor ve çeşitlerine göre 35 liraya kadar çıkıyor. yenilenen yüzümüzle tüm aksaray halkını işletmemize bekliyoruz.” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası