banner
Eğitim

Yeni sosyal tesisin bu yıl hizmete girmesi planlanıyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni inşa edilen sosyal tesisi bu yıl kullanıma açmayı planladıklarını söyledi. asÜ yeni sosyal tesis binasının inşası tamamlandı. yeni mekân, fiziki şartlar..

Yeni sosyal tesisin bu yıl hizmete girmesi planlanıyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni inşa edilen sosyal tesisi bu yıl kullanıma açmayı planladıklarını söyledi.
asÜ yeni sosyal tesis binasının inşası tamamlandı. yeni mekân, fiziki şartlar bakımından kapsamlı özellikler ihtiva ediyor. farklı büyüklüklere sahip yemek salonlarına, kültürel etkinliklerde kullanılabilecek bölümlere ve gerek fiziki gerekse teknik altyapı bakımından detaylı bir mutfağa sahip olan yeni tesis 11 bin metrekare büyüklükte. rektör Şahin, yeni tesisin iç tefrişi ile alakalı sürecin devam ettiğini ve bu dönem kullanıma açmayı planladıklarını söyleyerek, zaman içinde öğrenciler ve personellerin yanı sıra şehre de hizmet vereceğini dile getirdi.
prof. Şahin, açıklamasının son bölümünde, asÜ”de yaz boyunca ihtiyaç duyulan binaların iç ve dış bakımlarının, yalıtımlarının, onarımlarının ve yenileme çalışmalarının da yapıldığını vurguladı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası