banner
Esnaf

​Yöresel Yemeklere talep fazla

aksaray”da ev yemekleri yapan iş yerlerinin sayısı günden güne yaygınlaşıyor. talebin fazla olduğu yöresel yemekler müşterileri daha çok çekiyor.  aksaray”da ev yemekleri yapan iş yerlerinin sayısı günden güne yaygınlaşıyor. talebin..

​Yöresel Yemeklere talep fazla
banner

aksaray”da ev yemekleri yapan iş yerlerinin sayısı günden güne yaygınlaşıyor. talebin fazla olduğu yöresel yemekler müşterileri daha çok çekiyor. 
aksaray”da ev yemekleri yapan iş yerlerinin sayısı günden güne yaygınlaşıyor. talebin fazla olduğu yöresel yemekler müşterileri daha çok çekiyor. 
aksaray”da 7 ay önce konya”dan gelerek ev yemekleri üzerine lokanta açan erdoğan okur,” aksaray”da umduğumuzdan çok daha fazla müşteri potansiyeli yakaladık. vatandaşlar azığının tadını biliyor. İşletmemize gelen bir müşteri beğenip daha sonra sürekli geliyor. biz işletmemizde reklama fazla önem veremedik. dost dotta tavsiye ederekten şükür müşteri sayımız katlayarak gidiyor. İşletmemizde günlük 25-30 çeşit arasında sıcak yemeklerimiz çıkıyor. günlük tezgâhımızda 10 çeşitten fazla yemeğimiz oluyor. pilavlar, makarnalar,  sulu yemek çeşitleri, çorba ve ızğara çeşitleri, çig köfte, mantı, tatlı çeşitleri ve serpme kahvaltı veriyoruz sabahları ise. 4 kişilik kahvaltıyı 50 liraya veriyoruz. bunun yanında sulu yemek, pilav, salata ile birlikte 10 liraya veriyoruz. bunun yayında konya usulü kavurma yapıyoruz. bu yaptığımız kavurmada çok tutuldu. İlgi alakadan da gayet memnunuz.”dedi. 
birde bizim işletmenin en büyük özelliği mutfağımız halkımızı açık olduğunu belirten okur,” biz kendimize güveniyoruz. vatandaşımız burada yemeklerini nasıl yapıldığını gözü ile görüyor. kaliteyi ve hijyeni burada görüyor. birçok mutfak halka kapalı iken bizim mutfağımız tam tersi halkımıza açık. diye konuştu. foto-haber: ali furat
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası