banner
Eğitim

Aksaray Belediyesi İtfaiye ekipleri daima hazır!

aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerince şehirde meydana gelen tüm olaylara anında müdahale ediliyor. aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerince şehirde meydana gelen tüm olaylara anında müdahale ediliyor. 25 eylül-1 ekim İtfaiye..

Aksaray Belediyesi İtfaiye ekipleri  daima hazır!
banner

aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerince şehirde meydana gelen tüm olaylara anında müdahale ediliyor. aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerince şehirde meydana gelen tüm olaylara anında müdahale ediliyor.
25 eylül-1 ekim İtfaiye haftası dolayısı ile egemen gazetesi olarak aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğünden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada: “65 personel ile 7/24 çalışıyoruz. 10 araç ve 65 personel ile üç vardiya sistemi olarak aksaray halkına hizmet ediyoruz.” dedi.
İtfaiyenin araçları hakkında da bilgiler veren ekipler: “32 metrelik merdivenli aracımız susuz bir araç. bu araçla ev yangınlarına gidiyoruz. bu araç ile birlikte 2 tanede su dolu aracımız çıkıyor. bir ev yangını ihbarında 3 araç ile hemen çıkış yapıyoruz. birde kaza kurtarma aracımız var. bunun içinde 4 ton su ile her türlü kurtarma faaliyeti ile yangına ilk müdahalede yapıyor. burada yangın veya kazada kapısı kırılacak ve açılacak tüm ekipmanlarımız bu araçta var. birde arasözümüz var. bunun içinde de 8 ton suyumuz var. bu aracımızda sürekli yangınlarda takviye yapıyor. birde küçük kamyonetimiz var. bu aracıda sadece kaza kırım işlilerinde kullanıyoruz. Şehirden uzak alın yerlere bu araç ile gidiyoruz. büyük kaza kırım aracımızda 8 saat kesintisiz köpük verebiliyoruz. bunun yanında sürekli yangın ve kazalar için eğitiler alıyoruz. Şehrimizde oluşabilecek, yangın, kaza, sel, deprem gibi olaylara müdahale etmek için 7/24 hazır kıta bekliyoruz. buradan vatandaşlarımıza dar yollarda araçlarını gelişi güzel park etmelerini ve kış ayları geleden baca bakımlarını yaptırmaları tavsiye ediyoruz.” diye konuştular. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası