banner
Sağlık

​Aksaray Sağlık İl Müdürü Yeşildağ göreve başladı

aksaray İl sağlık müdürlüğü görevine atanan uzm. dr. kerim yeşildağ görevine başladı. dr.Öğr.Üyesi cengizhan kılıçaslan´dan görevi devralan yeşildağ görev yaptığı süre içerisindeki çalışmalarından, verdiği hizmetlerden dolayı kılıçaslan´a teşekkür ederek çiçek..

​Aksaray Sağlık İl Müdürü Yeşildağ göreve başladı
banner

aksaray İl sağlık müdürlüğü görevine atanan uzm. dr. kerim yeşildağ görevine başladı. dr.Öğr.Üyesi cengizhan kılıçaslan´dan görevi devralan yeşildağ görev yaptığı süre içerisindeki çalışmalarından, verdiği hizmetlerden dolayı kılıçaslan´a teşekkür ederek çiçek takdim etti.  İl sağlık müdürlüğü toplantı salonu´nda gerçekleşen devir teslim törenine, İl sağlık müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları ve müdürlük personelleri katıldı.
uzm. dr. kerİm yeŞİldaĞ kİmdİr?
1974 yılında aksaray”da doğan yeşildağ, İlköğretimini ve ortaöğretimini aksaray”da tamamladıktan sonra, konya selçuk Üniversitesi meram tıp fakültesini 1999 yılında bitirmiş, girdiği tus sınavıyla selçuk Üniversitesi meram tıp fakültesi göğüs hastalıkları bölümünü kazanarak, 2000 yılında selçuk Üniversitesi göğüs hastalıklarında uzmanlığa başlamış, 2005 yılında uzmanlığını tamamlamasının ardından özel bir sağlık kuruluşunda doktorluğa başlamıştır. 2014 yılına kadar konya ve karaman”da özel sağlık kuruluşlarında göğüs hastalıkları uzmanı olarak görev yapan kerim yeşildağ, sağlık bakanlığının isteği üzerine artvin kamu hastaneleri birliği genel sekreteri olarak görev yapmış, iki yıl bu görevi ifa etmesinin ardından 1 ağustos 2016 tarihinde konya eğitim ve araştırama hastanesinde başhekim yardımcısı olarak çalışmıştır. 2018 yılı itibariyle konya”da halk sağlığı başkanlığı görevini bu zamana kadar yürüten yeşildağ, evli ve 3 çocuk babası olup, eylül 2019 itibariyle aksaray İl sağlık müdürü olarak sözleşme imzalamıştır.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası