banner
Asayiş

Aksaray’da iş yerinin sundurması çöktü

aksaray”da etkili olan kar yağışı nedeniyle iş yerinin girişindeki sundurma çatı çöktü. sundurma altında kalan 2 tırda maddi hasar meydana geldi. kentte etkili olan kar yağışı sonrası sabah 07.30 sıralarında..

Aksaray’da iş yerinin sundurması çöktü
banner

aksaray”da etkili olan kar yağışı nedeniyle iş yerinin girişindeki sundurma çatı çöktü. sundurma altında kalan 2 tırda maddi hasar meydana geldi.

kentte etkili olan kar yağışı sonrası sabah 07.30 sıralarında sanayi sitesi 2022 sokağında yer alan mehmet k”ya ait tır tamircisinin sundurmaları bir anda çöktü. dükkânların açılmadan önce sundurmanın çökmesi olası bir yaralanmanın önüne geçti.

olayı gören börekçi İrfan sezer, “ben saat 07.30 sıralarında börekci arabam ile her zamanki yerime geldim. arkamdaki iş yerinden çatır çatır ses geliyordu. arkama dönüp baktığımda 3-4 saniye içerisinde işyerinin sundurma çatısının çöktüğünü gördüm. sundurma çatısı altında iki tane araç kaldı. sanayi esnaflarının iş yerlerine gelmemesi olası bir yaralanmayı önledi. çökme olayı çatının üzerine biriken kardan dolayı oldu “diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaş

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası