banner
Sağlık

Anne sütü, bebek ve çocuk sağlığı anlatıldı

Ülke genelinde çocuklara yönelik birçok koruyucu ve geliştirici etkinlik yürütülüyor.  Ülke genelinde çocuklara yönelik birçok koruyucu ve geliştirici etkinlik yürütülüyor.  sağlık alanındaki bu tür etkinlikler temel olarak sağlık bakanlığı bünyesinde..

Anne sütü, bebek ve  çocuk sağlığı anlatıldı
banner

Ülke genelinde çocuklara yönelik birçok koruyucu ve geliştirici etkinlik yürütülüyor. 
Ülke genelinde çocuklara yönelik birçok koruyucu ve geliştirici etkinlik yürütülüyor.  sağlık alanındaki bu tür etkinlikler temel olarak sağlık bakanlığı bünyesinde veya eşgüdümünde gerçekleştiriliyor. yürütülen çalışmalardaki ortak hedef ise sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi olarak belirtiliyor. .
bu kapsamda aksaray”da bebek ve çocuk sağlığına yönelik olarak hatalı anne sütü uygulamalarının önlenmesi, emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesine yönelik olarak yürütülen “anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları” programı yapıldı.  program çerçevesinde hastaneler “başarılı emzirmede on adım” ve "bebek formüllerinin pazarlanmasına dair uluslararası yasa" çerçevesinde değerlendirilerek, başarılı uygulamalar yapan hastaneler “bebek dostu hastane” unvanı ile ödüllendirilecek. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası