banner
Sağlık

Anne sütüne dikkat çeken şenlik

aksaray belediyesi selime sultan kadın aktivite merkezi her hafta farklı konularda, aksaray kadınlarına seminerler vermeye devam ediyor. 1-7 ekim emzirme haftası dolayısıyla selime sultan kadın aktivite merkezinde gerçekleşen ‘emzirme Şenliği”nde,..

Anne sütüne dikkat çeken şenlik
banner

aksaray belediyesi selime sultan kadın aktivite merkezi her hafta farklı konularda, aksaray kadınlarına seminerler vermeye devam ediyor.
1-7 ekim emzirme haftası dolayısıyla selime sultan kadın aktivite merkezinde gerçekleşen ‘emzirme Şenliği”nde, aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi sağlık bakım İşleri müdürlüğü”nde görevli personeller seminer verdi.
belediye başkanı evren dinçer”in eşi merve dinçer”in de katıldığı seminer de anne sütünün mucizesi anlatıldı. 60 kişinin katılım sağladığı ‘emzirme Şenliği”nde doğumdan sonraki ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesinin önemi vurgulandı.
6″ıncı aydan sonra uygun besinlerle beraber emzirmenin 2 yaşına kadar sürdürülmesi için “anne sütünün Önemi” hakkında bilgiler veren sağlık personelleri doğru emzirme yöntemlerini katılımcı kadınlara anlattı.
çeşitli hediyeler ve ikramların olduğu seminer katılımcı kadınlar tarafından büyük bir ilgi gördü. foto: dilara arslangedİklİ, haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası