banner
Eğitim

ASÜ oyun alanları yoğun ilgi görüyor

dÜzenlenen alanlar oyun setlerİyle daha eĞlencelİ hale gelİyor aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki bahçe ve dinlenme alanlarını çeşitli oyun takımları ile daha eğlenceli bir hale getirmeye..

ASÜ oyun alanları yoğun ilgi görüyor
banner

dÜzenlenen alanlar oyun setlerİyle daha eĞlencelİ hale gelİyor
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsteki bahçe ve dinlenme alanlarını çeşitli oyun takımları ile daha eğlenceli bir hale getirmeye gayret ettiklerini ifade etti.
asÜ kütüphanesi girişine kurulan bahçe satranç takımları öğrencilerin sıklıkla ziyaret ettikleri bir mekân haline geldi. İlgili alanda ve etrafında bir süre önce gerekli fiziki düzenlemelerin tamamlandığını, ağaçlandırma, çimlendirme ve oturma gruplarıyla hem görsel olarak hem de işlevsellik bakımından ideal bir mekân ortaya çıktığını dile getiren Şahin, bu mekânları daha eğlenceli hale getirmek için de bahçe oyun setleri kurmaya başladıklarını kaydetti. kütüphane önüne kurulan 16 metrekare büyüklüğündeki iki adet satranç setini öğrencilerin sıklıkla ziyaret ettiğini söyleyen prof. Şahin, yakın zamanda dama oyun setlerinin de kurulacağını belirtti.
alanda oyun oynayan öğrencileri ziyaret eden asÜ rektörü, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası