banner
Eğitim

ASÜ’de eğitim faaliyetleri geniş bir tabana yayılıyor

eĞİtİmlerİ tamamlayan kursİyerler belgelerİnİ aldi aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, düzenledikleri çeşitli eğitim programları ile bilimsel nitelikli faaliyetleri geniş bir tabana yaymaya gayret gösterdiklerini söyledi. aksaray..

ASÜ’de eğitim faaliyetleri geniş bir tabana yayılıyor
banner

eĞİtİmlerİ tamamlayan kursİyerler belgelerİnİ aldi aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, düzenledikleri çeşitli eğitim programları ile bilimsel nitelikli faaliyetleri geniş bir tabana yaymaya gayret gösterdiklerini söyledi.


aksaray Üniversitesi bilimsel ve teknolojik uygulama ve araştırma merkezi (asÜbtam) tarafından düzenlenen “icp-ms sertifikalı eğitim programı” ve “taramalı elektron mikroskobu sertifikalı eğitim programı” tamamlandı ve katılımcılara belgeleri törenle takdim edildi. yapılan eğitim programlarının birkaç açıdan önemli olduğunu söyleyen rektör yardımcısı prof. deligöz, hem öğrencilerin teorik eğitimleri uygulama şansına sahip olduğunu hem de teknik bir alana dair eğitim faaliyetlerini geniş bir tabana yayıldığını belirtti. asÜ”nün bilimsel faaliyetler ve akademik etkinlik bakımından dikkat çekici bir yükseliş sergilediğini de dile getiren prof. deligöz, benzeri eğitim çalışmalarının süreceğini vurguladı. programlar kapsamında teorik eğitimler, ön hazırlık teknikleri, cihaz kullanım teknikleri, icp-ms software eğitimi, metot hazırlama yöntemleri, numunelerin hazırlanması, okunması ve analiz sonuçlarının yorumlanması ile uygulama çalışmaları yapıldı.
yapılan konuşmanın ardından programlara katılanlara sertifikaları takdim edildi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası