banner
Eğitim

‘ASÜ’de son 3 yıl verimli geçti’

rektÖr Şahİn, asÜ”yÜ spor ve saĞlik alaninda bİr cazİbe merkezİ halİne getİrmek İçİn pek çok projeyİ hayata geçİrdİklerİnİ İfade ettİ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ihtisaslaşma çalışmalarına..

‘ASÜ’de son 3 yıl verimli geçti’
banner

rektÖr Şahİn, asÜ”yÜ spor ve saĞlik alaninda bİr cazİbe merkezİ halİne getİrmek İçİn pek çok projeyİ hayata geçİrdİklerİnİ İfade ettİ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ihtisaslaşma çalışmalarına dair atılan adımların somut sonuçlarının görülmeye başlandığını, süreci en verimli şekilde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.
asÜ”de, spor ve sağlık alanında ihtisaslaşma sürecinin üçüncü yılının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. düzenlenen değerlendirme toplantısına rektör yardımcıları prof. dr. ayhan Özçifçi, prof. dr. engin deligöz, prof. dr. İbrahim bakırtaş ve genel sekreter bayram ali yavaş katıldı.
 rektör Şahin ve üst yönetimin katıldığı toplantıda İhtisaslaşma koordinatörü doç. dr. lalehan akyüz, amaç ve hedefler doğrultusunda yapılanlar hakkında bilgiler verdi. İhtisaslaşmanın toplumsal katılımla ilerleyen bir çalışmalar bütünü olduğunu ve salgın koşullarına rağmen ilk üç yılın son derece verimli geçtiğini dile getiren rektör Şahin, fikri projelerin somutlaşmaya başladığını vurguladı.


‘baŞladiĞimiz noktaya
gÖre çok İyİ durumdayiz”
 İlk yılın daha çok kavramı anlatma ve paydaşları bilgilendirme faaliyetlerinden oluştuğuna değinen Şahin, “sonraki iki yıl iş birliklerinin kurulması, fikri projelerin yazılması, kültür, sanat, spor etkinliklerinin tasarlanması ve uygulanması, sanayicilerle görüşmeler, eğitim faaliyetleri gibi etkinlikler başarıyla düzenlendi. asÜ,  bu kapsamda şehri spor ve sağlık alanında bir cazibe merkezi haline getirmek adına somut pek çok projeyi hayata geçirdi. biz, bölgenin spor ve sağlık alanında rekabet gücünün arttırılması ve mevcut verimlilik ve inovasyon kabiliyetinin geliştirilmesini hedefliyoruz. ar-ge faaliyetleri, ulusal ve uluslararası rekabet edebilirlik, spor, spor hekimliği, sporcu beslenmesi, fiziksel aktivite, spor turizmi, obeziteyle mücadele, engellilerin spora katılımı, spor alanında geliştirilen ürünlerin ticarileşmesi gibi pek çok alanda, başladığımız noktaya göre çok iyi durumdayız” dedi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası