banner
Eğitim

​“Atamızdan Armağan Şehrimizde Bayram” Projesi

ankara altındağ belediyesi anaokulu müdürlüğü tarafından çocuklarda milli egemenlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkusunun yaşanması amacıyla “atamızdan armağan Şehrimizde bayram” isimli  projeye..

​“Atamızdan Armağan Şehrimizde Bayram” Projesi
banner

ankara altındağ belediyesi anaokulu müdürlüğü tarafından çocuklarda milli egemenlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkusunun yaşanması amacıyla “atamızdan armağan Şehrimizde bayram” isimli  projeye ilimizi temsilen seyhun aytaç anaokulu müdürlüğü katıldı.
ankara altındağ belediyesi anaokulu müdürlüğü tarafından çocuklarda milli egemenlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkusunun yaşanması amacıyla “atamızdan armağan Şehrimizde bayram” isimli  projeye ilimizi temsilen seyhun aytaç anaokulu müdürlüğü katıldı. bu meyanda seyhun aytaç anaokulu müdürü faize telli, müdür yardımcısı muhammed çelik, proje koordinatör öğretmeni esra Ö. albayrak, projede görev alan öğretmenlerden esra akdal, Şeyma alkan ve yeşim uzel yapılan projeyle birlikte İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal”i makamında ziyaret ettiler. projenin yapım aşamaları hakkında kısa bir bilgi veren okul müdürü faize telli “İlimizi temsil eden tarihi ve turistik yerlerin (sultanhanı, hasandağı, ihlara vadisi, yöresel kıyafetler giymiş dünya  çocuklarıyla birlikte) ilimize özgü  kök ipi, kaya tuzu, kireç taşı, taşpınar halısı, bakliyat vb. malzemelerle bu siluetler tamamlanarak bu kompozisyon oluşturuldu.”dedi. İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, yapılan bu proje çalışmasının aksaray”ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını, ayrıca bu yıl düzenlenecek olan yamaç paraşütü dünya kupası 5. etabının  aksaray”da yapılacağını söyledi. bu sebepten aksaray”ın daha fazla gündemde olacağını ifade etti. yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, projede bulunan herkese teşekkür etti.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası