banner
Eğitim

Bir kütüphanede onlardan

ak partİlİ gençlerden Örnek davraniŞ ak parti aksaray gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve gençlik kolları yönetim kurulu Üyeleri, genel merkez gençlik kolları sosyal politikalar başkanlığının kütüphaneler haftası nedeniyle..

Bir kütüphanede onlardan
banner

ak partİlİ gençlerden Örnek davraniŞ
ak parti aksaray gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve gençlik kolları yönetim kurulu Üyeleri, genel merkez gençlik kolları sosyal politikalar başkanlığının kütüphaneler haftası nedeniyle başlattığı kampanya kapsamında toplanan kitapları kütüphane oluşturulması için aksaray çavdarlılar köyü İlkokuluna ulaştırdı.
çavdarlılar köyü İlkokulu müdürü ve öğretmenleri ise okullarında kütüphane kurulması için verdikleri desteklerden dolayı gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden kılıç, “Öğrencilerle sohbet ettik,birlikte kitap okuduk ve onlarla çok iyi vakit geçirdik.onlar,şehirlerde yaşayan birçok öğrencimize göre daha kısıtlı imkânlara sahipler ama her ne olursa olsun okumak istiyorlar.kitapları aldıklarında onların mutluluğunu görmek bizi çok mutlu etti ve bu etkinliğimizin amacına ulaştığını buradaki öğrencilerin sevincini görünce anladım. bu etkinlikte emeği geçen genel merkezimiz başta olmak üzere yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi. (haber merkezi

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası