banner
Sağlık

“Dertlere derman olmak için çalışıyorlar”

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 14 mart tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, sağlık camiasının bayramını kutladı. milletvekili aydoğdu; “dünyanın en kıymetli varlığı olan insan ve onun sağlığının ehemmiyeti..

“Dertlere derman olmak için çalışıyorlar”
banner

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 14 mart tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, sağlık camiasının bayramını kutladı.
milletvekili aydoğdu; “dünyanın en kıymetli varlığı olan insan ve onun sağlığının ehemmiyeti noktasında günümüzde tıp biliminin neferleri hekimlerimiz ve diğer bütün sağlık çalışanlarımız üstlenmiş oldukları sorumluluk bilinciyle onurlu bir şekilde çalışmalarını aksatmadan kendilerinden yardım bekleyenlere el uzatırken, bizlerin gönlünde yerleri her zaman müstesna olmuştur.
sağlık mensubu tüm çalışanlarımız, insanlarımızın dertlerine derman olmak için her türlü iklim şartında vazifelerini yerine getirmektedirler. onların, insanımızı sağlığına kavuşturmak için gösterdikleri gayrete karşılık doktor ve sağlık çalışanlarımızın bazen hakaret ve şiddet olgusuyla karşı karşıya kalmaları kabul edilebilir bir durum değildir. bu tür olayların gerçekleşmemesi adına gereken hassasiyeti göstermek ve önlemleri almak hepimizin görevidir.
bu vesileyle, mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir görev aşkıyla ve manevi hazla vatanımızın her karışında, büyük bir gayretle ve fedakârlıkla çalışmaya devam eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 mart tıp bayramını tebrik ediyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası