banner
Sağlık

Diyabet ameliyatında il dışından da talep geliyor

metabolİk cerrahİ (dİyabet) amelİyatinda aksaray diŞindan talepler gelmeye devam edİyor aksaray Üniversitesi tıp fakültesi dekanı ve eğitim ve araştırma hastanesi genel cerrahi uzmanı prof. dr. namık Özkan ve ekibi, aksaray..

Diyabet ameliyatında il  dışından da talep geliyor
banner

metabolİk cerrahİ (dİyabet) amelİyatinda aksaray diŞindan talepler gelmeye devam edİyor aksaray Üniversitesi tıp fakültesi dekanı ve eğitim ve araştırma hastanesi genel cerrahi uzmanı prof. dr. namık Özkan ve ekibi, aksaray ve İl dışından gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyor. son olarak muğla”dan gelen selma yatık çakıçı (49) hasta ile görüşerek kısa zamanda testleri yapıldıktan sonra diyabet/şeker ameliyatı (metabolik cerrahi) yapıldı.  ameliyat olan hasta selma yatık çakıcı; dr. namık Özkan”ı daha önceden duyduğunu ve ameliyata karar verdikten sonra kendisiyle görüştüğünü,  tavsiyelerine uyduğunu ve ameliyat öncesi kafasında tüm olumsuz soru işaretlerinin silindiğini ve başarılı bir operasyon geçirdiğini belirtti. aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi” ekibinden memnun kaldığını belirten hasta selma yatık çakıcı(49), tüm ekibe teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası