banner
Eğitim

​Doğal afetler konusunda herkes bilinçlendirilmeli

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, doğal afetler ve afet durumunda yapılması gerekenler konusuna dair herkesin yeterli bilgiye sahip olması gerektiğini söyledi.    aksaray İl afet ve acil..

​Doğal afetler konusunda herkes bilinçlendirilmeli
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, doğal afetler ve afet durumunda yapılması gerekenler konusuna dair herkesin yeterli bilgiye sahip olması gerektiğini söyledi. 
 
aksaray İl afet ve acil durum (afad) müdürü cezmi türkmen, rektör Şahin”e ziyarette bulundu. doğal afetlerin kaçınılmaz bir gerçek olduğunu, bunların önlenemeyeceğini, ancak alınacak tedbirlerle sonuçların değişebileceğini kaydeden rektör Şahin, “bu konuda her birey yeterince bilgi sahibi olmalı. biz, belirli aralıklarla bu konuda öğrencilerimizi bilgilendiren etkinlikler düzenliyor ve bir farkındalık oluşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. afad etkinliklerimize her zaman önemli destekler veriyor. sayın müdürümüze ve ekibine bu manada teşekkür ediyoruz” dedi. afad müdürü türkmen de kurumsal çalışmalara dair rektör Şahin”e bilgiler verdi.
 
ziyaret, ileriki süreçte yapılabilecek etkinliklerin istişaresiyle tamamlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası