banner
Eğitim

Hayırseverden eğitime anlamlı katkı

eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında aksaraylı hayırsever iş adamı İrfan ağaçlı, babası orhan ağaçlı”nın ismini taşıyacak 32 derslikli ilkokul yaptıracak. okulun yapımı ile ilgili hazırlanan protokolün imza töreninde konuşan..

Hayırseverden eğitime anlamlı katkı
banner

eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında aksaraylı hayırsever iş adamı İrfan ağaçlı, babası orhan ağaçlı”nın ismini taşıyacak 32 derslikli ilkokul yaptıracak.

okulun yapımı ile ilgili hazırlanan protokolün imza töreninde konuşan ağaçlı; vali hamza aydoğdu”ya teşekkür ederek, “büyük mutluluk duyuyoruz. sizlerin sayesinde memleketimize bizimde katkımız olacak ve inşallah arkası gelecek” diye konuştu.
küçük bölcek mahallesinde hayırsever iş adamı İrfan ağaçlı tarafından yaptırılacak özel tip 32 derslikli ilkokul imza protokolü iş adamı İrfan ağaçlı ve milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal tarafından imzalandı.
‘bu dÜnyadan gİttİkten sonra
sadece hİkâyelerİmİz kalacak”
protokol imza töreninde; ‘çok güzel ve hayırlı bir haberimiz var” diyerek açıklamada bulunan vali aydoğdu; “İş adamı, hayırsever İrfan ağaçlı, aksaray”da 32 derslikli bir ilkokulu yapacak. kendisine çok teşekkür ediyorum. bizler hepimizi kısa ömrümüzde bu dünyaya geldik. belli bir süre burada yaşayacağız ve sonrada gideceğiz. gittikten sonra sadece hikâyelerimiz kalacak. yapılan bu hayırseverlikle inşallah kıyamete kadar o okulda okuyacak çocuklarımız İrfan bey”e ve ailesine dua edeceklerdir. gerçekten çok gurur verici bir durum. aksaray eğitim camiasına, çocuklarımıza, öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 okulun yapıldığı mahallede uzun yıllar eğitim ihtiyacını karşılayacağını belirten hayırsever iş adamı İrfan ağaçlı ise yaptığı açıklamada; “büyük mutluluk duyuyoruz. sizlerin sayesinde memleketimize bizim de bir katkımız olacak. İnşallah arkası gelecek” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası