banner
Sağlık

Heyet raporu daha hızlı alınacak

saĞlik kurulu gÜn sayisi arttirildi. artik heyet, haftanin 5 gÜnÜ toplanacak   aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde, sağlık kurulu (heyet) gün sayısı attırıldı.  Öncesinde, salı, çarşamba ve perşembe günleri..

Heyet raporu  daha hızlı alınacak
banner

saĞlik kurulu gÜn sayisi arttirildi. artik heyet, haftanin 5 gÜnÜ toplanacak  
aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde, sağlık kurulu (heyet) gün sayısı attırıldı.  Öncesinde, salı, çarşamba ve perşembe günleri toplanan sağlık kurulu (heyet), artık pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri olmak üzere haftanın 5 günü toplanacak. aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden yapılan açıklamada, askeri raporlar, engelli durum raporları, emeklilik için durum bildirir raporlar, mahkemeye sunulan raporlar, silah ruhsatı ve ehliyet raporları, 2022 ve evde bakım raporlarına  taleplerin arttığını ve artan talep karşısında, uzun randevu süreleri vermemek için böyle bir kararın alındığı kaydedildi. 
çocuk hastalar perŞembe gÜnÜ deĞerlendİrİlecek
aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden yapılan açıklamada, sağlık kurulunun (heyet), hafta içi her gün 13.30″da c blok”ta bulunan yerinde toplanacağı ve çocuk hastaların durumlarının, çocuk ve ergen psikiyatristinin sadece perşembe günü toplanacak olan heyete katılacak olması nedeniyle, çocuk hastalar için durum değerlendirmesinin perşembe günleri yapılacağı duyuruldu. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası