banner
Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü lise müdürleri ile bir araya geldi

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, il merkezindeki İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulu müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ‘ın başkanlığında düzenlenen..

İl Milli Eğitim Müdürü lise müdürleri ile bir araya geldi
banner

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, il merkezindeki İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulu müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ‘ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Din Öğretimi Bölümü Şube Müdürü Süleyman Bozava ve İmam Hatip Ortaokulları ile İmam Hatip Liselerinin müdürleri katıldı. Alpaslan, “2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, İmam Hatip Okulların yürüttüğü çalışmalar hakkında önemli bilgilendirmeler ve hatırlatmalar yaptı. Toplantıda okulların ihtiyaçları, okul müdürlerinin talepleri ve önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni eğitim-öğretim yılında, tüm eğitim kademelerinde öğretmenlerle uyum içinde hareket ederek sunulan eğitim-öğretim hizmetinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların okul, ilçe ve il düzeyinde başarıyı yükselteceğine duyurdu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası