banner
Eğitim

‘İmkânlar ölçüsünde topluluklarımızı destekliyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrenciler eliyle düzenlenen etkinlikleri kıymetli bulduklarını ve imkânlar çerçevesinde desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi. aksa gençlik Öğrenci topluluğu başkanı mehmet ata bozkurt ve beraberindeki..

‘İmkânlar ölçüsünde topluluklarımızı destekliyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrenciler eliyle düzenlenen etkinlikleri kıymetli bulduklarını ve imkânlar çerçevesinde desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi.
aksa gençlik Öğrenci topluluğu başkanı mehmet ata bozkurt ve beraberindeki heyet, rektör Şahin”i ziyaret etti. asÜ”de yıl boyunca farklı ilgi alanlarına hitap eden çok sayıda etkinlik düzenlendiğini, bunların bir kısmının da öğrenciler eliyle gerçekleştirildiğini kaydeden Şahin, “biz, bunu çok anlamlı buluyoruz ve imkânlar ölçüsünde de öğrenci topluluklarımızı destekliyoruz” dedi.
topluluk başkanı bozkurt ise yaptıkları çalışmalar ve yakın vadede planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası