banner
Eğitim

Millet kıraathanesi öğrencilerden büyük ilgi görüyor

aksaray belediyesinin öğrencilerin ve kitapseverlerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda dolu dolu vakit geçirmeleri sağlamak için hizmete sunduğu genç osman kop millet kıraathanesi, yarıyıl tatilinde öğrencilerin ve okurların akınına uğradı…

Millet kıraathanesi öğrencilerden büyük ilgi görüyor
banner

aksaray belediyesinin öğrencilerin ve kitapseverlerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda dolu dolu vakit geçirmeleri sağlamak için hizmete sunduğu genç osman kop millet kıraathanesi, yarıyıl tatilinde öğrencilerin ve okurların akınına uğradı. okulların 15 günlük ara tatile girmesiyle millet kıraathanesi öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

belediye başkanı dr. evren dinçer”in girişimleriyle fatih mahallesinde açılışı yapılan ve aksaray”ın ilk millet kıraathanesi olma özelliği taşıyan genç osman kop millet kıraathanesi, 11 bin zengin kitap kaynağı ile her yaş grubuna hitap eden kitap çeşitliliği ile ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet veriyor. en seçkin eserlerle kitapseverlerin uğrak noktası arasında bulunan millet kıraathanesinde ikramlıklar ücretsiz olarak sunuluyor. haftanın her günü açık olan genç osman kop millet kıraathanesi; grup çalışma odaları, okuma salonu ve bilgisayar odası tam kapasiteyle hizmet veriyor.

başkan dinçer, toplumun okuma kültürüne katkı sunmak için aksaray”a yeni millet kıraathaneleri kazandırılacağını söyledi. kalanlar mahallesindeki millet bahçesi projesi içerisinde millet kıraathanesine yer verileceği bilgisini paylaşan dinçer, 3 farklı noktadaki yapımı devam kitap konaklarının tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlatarak “projesi devam eden kitap konaklarımız ve millet kıraathanelerimiz tamamlandığında gençlerimizin birbirleriyle hasbihal ettiği, kitap okuduğu ve zamanlarını kaliteli değerlendiği birer mekâna dönüşecek” dedi.(haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası