banner
Eğitim

Öğrencilere tam destek

aksaray bÜtÜn kurumlari İle ÖĞrencİlerİn “kalacak yer” sorunu yaŞamamalari İçİn harekete geçtİ yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumu (kyk) yurtlarına ve diğer yurtlara öğrencilerin yerleştirme işlemlerinin devam etmesi, kiralık ev..

Öğrencilere tam destek
banner

aksaray bÜtÜn kurumlari İle ÖĞrencİlerİn “kalacak yer” sorunu yaŞamamalari İçİn harekete geçtİ yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumu (kyk) yurtlarına ve diğer yurtlara öğrencilerin yerleştirme işlemlerinin devam etmesi, kiralık ev bulamama gibi nedenlerden dolayı kalacak yeri olmayan üniversite öğrencilerine aksaray valiliği ve aksaray belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurumları hizmete açık olduklarını bildirdi.
bu kapsamda aksaray Üniversitesini (asÜ) kazanıp kayıt yaptıran öğrenciler, gençlik ve spor bakanlığına bağlı kyk yurtlarına yerleştirmeleri yapılıncaya veya barınma ihtiyacını karşılayana kadar, kamu misafirhanelerinde ve otellerde misafir edilecek.
‘bÜtÜn kurumlar
hİzmete hazir”
konu hakkında sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan vali hamza aydoğdu; “aksaray Üniversitesini kazanıp şehrimize gelecek olan sevgili gençler, aksaray, bütün kurumlarıyla size hizmet için hazırdır. sizleri ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.
‘hİçbİr gencİmİz barinma
problemİ yaŞamayacak”
aksaray belediye başkanı evren dinçer ise öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik başlattığı çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu;  “aksaray”a gelen her vatandaş gibi eğitim amacıyla gelen gençlerimizde bizlerin misafiridir. belediyemizin 444 55 68 çağrı merkezi numarasından ve 0552 888 68 68 numaralı whatsapp hattından iletişim kurarak durumlarını bildirmeleri yeterlidir. barınma ihtiyacını bildiren öğrencilerimizi ücretsiz olarak kamu misafirhanelerimizde ve otellerde misafir edeceğiz. hiçbir gencimiz aksaray”da barınma problemi yaşamayacak.” haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası