banner
Eğitim

Önder yöneticilerinden teşekkür ziyareti

rektör prof. dr. yusuf Şahin, aksaray Üniversitesi”nin (asÜ) bir yanıyla akademik diğer yanıyla sosyal ve kültürel bakımdan şehirle ve sivil toplum kuruluşlarıyla ahenk içerisinde faaliyetler yaptığını söyledi. Önder İmam hatipliler..

Önder yöneticilerinden teşekkür ziyareti
banner

rektör prof. dr. yusuf Şahin, aksaray Üniversitesi”nin (asÜ) bir yanıyla akademik diğer yanıyla sosyal ve kültürel bakımdan şehirle ve sivil toplum kuruluşlarıyla ahenk içerisinde faaliyetler yaptığını söyledi.

Önder İmam hatipliler derneği aksaray Şube başkanı yılmaz akbulut ve beraberindeki heyet, kısa süre önce aksaray”da düzenlenen 18″inci İmam hatipliler kurultay”ına sağladığı katkılar münasebetiyle rektör Şahin”e teşekkür ziyaretinde bulundu. akademik faaliyetlerin asÜ”nün asli vazifesi olduğunu ancak bunun yanı sıra kültür, sanat, spor gibi derinlikli alanlarda da üretim yapma ve üretimlere katkı sunma görevlerinin olduğunu dile getiren rektör Şahin, “biz, geçmişten bu yana şehrin tüm dinamikleriyle uyum içinde çalışıyoruz. mesleki odalar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları… Üniversitemizin imkânlarını paylaşmaktan ve değer üretmekten mutluyuz. kısa süre önce aksaray”ımızda, ülkenin dört bir yanından gelen konukların katılımıyla gerçekleştirilen İmam hatipliler kurultay”ına Üniversitemiz ev sahipliği yaptı. böylesi kapsamlı bir faaliyete katkı sunmaktan biz de son derece memnun olduk. Önder yöneticilerine ziyaretleri münasebetiyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Önder İmam hatipliler derneği aksaray Şube başkanı yılmaz akbulut da asÜ”nün şehrin en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirterek, rektör Şahin”e çiçek ve plaket takdimiyle teşekkür etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası