banner
Eğitim

SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

‘Öğrencilerimizin donanımlı şekilde  mezun olması hususunu önemsiyoruz” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencilerin derslerde teorik olarak aldıkları eğitimleri, sahada geliştirmeleri için çeşitli girişimlerde bulunduklarını kaydetti. rektör Şahin,..

SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ
banner

‘Öğrencilerimizin donanımlı şekilde 
mezun olması hususunu önemsiyoruz”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencilerin derslerde teorik olarak aldıkları eğitimleri, sahada geliştirmeleri için çeşitli girişimlerde bulunduklarını kaydetti.
rektör Şahin, mühendislik fakültesi harita mühendisliği bölümü öğrencilerini güz final sınavı öncesinde ziyaret etti. sınava girecekleri dersin içeriğine dair öğrencilerle kısa süre sohbet eden ve tüm öğrencilere başarılar dileyen Şahin, teorik eğitimleri pratikte de geliştirmek için yapılan çalışmaları anlattı. bu manada aktif şekilde çalışmalar yapan fabrika ve firmaların işleyişine öğrencilerin de katılım sağlayacağını ve üretimin bir parçası olarak eğitimlerini sürdüreceklerini kaydeden prof. Şahin, “bu durum, mezun olmadan önce sizlerin pratikteki işlerin ilerleyişine dair bilgilenmenize vesile olacaktır. biz, öğrencilerimizin donanımlı şekilde mezun olması hususunu önemsiyoruz. buna dair yaptığımız görüşmelerde sona yaklaşıyoruz” dedi.
kısa açıklamanın ardından asÜ rektörü, öğrencilerin sorunlarını dinledi ve önerilerine dair istişarelerde bulundu. ziyarette mühendislik fakültesi dekanı prof. dr. semih ekercin de hazır bulundu. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası