banner
Eğitim

Uyuşturucu ile mücadele derneğinden önemli adım

aksaray uyuşturucuyla mücadele ve eğitim derneği ile türk hava kurumu Üniversitesi arasında protokol imzalandı. aksaray”da bir ilk olarak kişisel gelişim ve mesleki eğitimler vermek üzere türk hava kurumu Üniversitesi ile..

Uyuşturucu ile mücadele derneğinden önemli adım
banner

aksaray uyuşturucuyla mücadele ve eğitim derneği ile türk hava kurumu Üniversitesi arasında protokol imzalandı. aksaray”da bir ilk olarak kişisel gelişim ve mesleki eğitimler vermek üzere türk hava kurumu Üniversitesi ile 31.12.2020 yılına kadar sürecek eğitim protokolü dernek eğitim koordinatörü ayhan İbrahim temel ile türk hava kurumu Üniversitesi rektörü prof. dr. ahmet erman akbulut arasında imzalandı. protokol kapsamında aksaray”da havacılık faaliyetlerine ilgi duyanlara mesleki ve kişisel eğitimlerin yanı havacılık faaliyetleriyle ilgili kurslarda bu protokol kapsamında yapılabilecek. bu sayede havacılık faaliyetlerinin aksaray”da daha geniş bir alana yayılması sağlanacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası