banner
Eğitim

Vali Yardımcısı Türkcan Rektör Şahin’i ziyarete etti

‘4,5 yilda kampÜste Önemlİ bİr İlerleme kaydedİldİ” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, son 4,5 yıl içinde kampüste fiziki yapılaşmanın büyük oranda tamamlandığını, yeni dönemde iç derinliğe dair..

Vali Yardımcısı Türkcan Rektör Şahin’i ziyarete etti
banner

‘4,5 yilda kampÜste Önemlİ bİr İlerleme kaydedİldİ”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, son 4,5 yıl içinde kampüste fiziki yapılaşmanın büyük oranda tamamlandığını, yeni dönemde iç derinliğe dair çalışmaların ivme kazanacağını söyledi.
 
aksaray vali yardımcısı mustafa türkcan rektör Şahin”i ziyarete etti. asÜ”nün gerek akademik, gerekse fiziki olarak hızla ilerlediğini, bunun da yereldeki tüm dinamiklerle uyumlu bir çalışmayla sağlandığını söyleyen Şahin, “valiliğimizin orkestra şefliğinde, uyum ve ahenk içerisinde yapılan çalışmalar hem şehrimizi, hem de Üniversitemizi geliştiriyor. son 4,5 yıllık süre içerisinde kampüsümüzde fiziki olarak büyük bir ilerleme kaydettik ve yapılaşmayı büyük oranda tamamladık. yeni dönem bizler açısından sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmaların artacağı bir dönem olacak. bu süreçte de yine şehrimizin tüm dinamikleriyle işbirliği içerisinde çalışacağız” dedi.
 
vali yardımcısı türkcan da, rektör Şahin”e başarılar diledi ve asÜ”nün şehrin en önemli değerlerinden birisi olduğunu vurguladı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası