banner
Eğitim

Web araçları eğitimi tamamlandı

e-twİnnİng projelerİ ve web 2.0 araçlari eĞİtİmİ tamamlandi ahiler kalkınma ajansı tarafından hibelendirilen ve aksaray İl milli eğitim müdürlüğü ar-ge birimi proje ekibi tarafından hazırlanan ‘e-twinning projeleri ve web 2.0..

Web araçları eğitimi tamamlandı
banner

e-twİnnİng projelerİ ve web 2.0 araçlari eĞİtİmİ tamamlandi
ahiler kalkınma ajansı tarafından hibelendirilen ve aksaray İl milli eğitim müdürlüğü ar-ge birimi proje ekibi tarafından hazırlanan ‘e-twinning projeleri ve web 2.0 araçları eğitimi” isimli teknik destek projesi tamamlandı. aksaray merkezde farklı branşlarda görev yapan 20 öğretmene aksaray Öğretmenevi toplantı salonunda 12 – 16 Şubat tarihleri arasında 30 saatlik eğitim verildi. İlimizdeki e-twinning projelerinin sayısının ve kalitesinin artırılmasına yönelik uygulanan bu proje ile öğretmenlerin derslerinde web 2.0 araçlarını kullanmaları hedeflendi. e-twinning projelerinin tanıtımı, amaçları, kapsamı ve eğitim öğretim sürecine dahil edilmesi konusu ile başlayan eğitim, web 2.0 araçlarının tanıtılması ile devam etti. ayrıca, öğretmenlerin sınıflarında hazırlayıp uygulayabilecekleri bazı temel web 2.0 araçları da uygulamalı bir şekilde tanıtıldı. eğitimin sonunda, eğitime katılan bütün öğretmenler e-twinning projelerini daha yakından tanımış, yeni projeler başlatmış ve web 2.0 araçlarını öğrenildi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası