banner
Eğitim

ASÜ-KOP iş birliği kalkınma süreçlerine katkı veriyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bölge başta olmak üzere genel kalkınma süreçlerine katkı veren her çalışmayı önemli bulduklarını söyledi.  konya ovası projesi bölge kalkınma İdaresi (kop) başkanı..

ASÜ-KOP iş birliği kalkınma süreçlerine katkı veriyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bölge başta olmak üzere genel kalkınma süreçlerine katkı veren her çalışmayı önemli bulduklarını söyledi. 

konya ovası projesi bölge kalkınma İdaresi (kop) başkanı mahmut sami Şahin, rektör Şahin”e nezaket ziyaretinde bulundu. asÜ-kop iş birliği ile Üniversite genelinde farklı pek çok çalışma yapıldığını ve yeni projeler için de sık aralıklarla görüşmeler gerçekleştirildiğini dile getiren rektör Şahin, uyum içinde üretilen her işin toplumsal çıktısının da somut şekilde görüldüğünü belirtti. Ülke ve bölge genelinde yakalanan kalkınma ve büyüme sürecine dikkat çeken asÜ rektörü, “biz, bu sürecin derinleşmesi arzusundayız. kaynakların akılcı kullanımı, stratejik çalışmaların ortak akılla belirlenmesi, proje süreçlerinin devam etmesi… tüm bu alanlarda kop”la birlikte yaptığımız faaliyetler devam edecek. çalışmalara katkılarından ve ziyaretlerinden dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

görüşmede tamamlanan, süren ve planlanan proje, etkinlik ve benzeri çalışmalar değerlendirildi.(haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası