banner
Sağlık

​Eskil Devlet Hastanesinde ilk kez sünnet operasyonu yapıldı

aksaray eskil devlet hastanesinde ameliyathane ortamında anestezi uzmanı ve üroloji uzmanı doktorları eşliğinde 12 çocuk sünnet edildi.  aksaray eskil devlet hastanesinde ameliyathane ortamında anestezi uzmanı ve üroloji uzmanı doktorları eşliğinde..

​Eskil Devlet Hastanesinde ilk kez sünnet operasyonu yapıldı
banner

aksaray eskil devlet hastanesinde ameliyathane ortamında anestezi uzmanı ve üroloji uzmanı doktorları eşliğinde 12 çocuk sünnet edildi.  aksaray eskil devlet hastanesinde ameliyathane ortamında anestezi uzmanı ve üroloji uzmanı doktorları eşliğinde 12 çocuk sünnet edildi. eskil belediye başkanı niyazi alçay, eskil kaymakamı  yavuz kartal, ak parti eskil İlçe başkanı ali mutlu ve İl sağlık müdürlüğü kamu hastaneleri başkan yardımcısı cem karanfil, sünnet olan bütün çocukları yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve  çocuklara hediyeler takdim ettiler.
eskil devlet hastanesinde ilk defa faaliyete geçirilen ve ameliyathane ortamında verilen bu hizmetten dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletti. (haber merkezi)   

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası