banner
Eğitim

Protokol kuralları eğitimi verildi

aksaray belediyesinde personellere yönelik eğitim programları düzenleniyor.   halkla ilişkiler, etkili iletişim ve motivasyon eğitim seminerinin ardından belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerine yönelik protokol kuralları ile ilgili seminer düzenlendi…

Protokol kuralları  eğitimi verildi
banner

aksaray belediyesinde personellere yönelik eğitim programları düzenleniyor.
 
halkla ilişkiler, etkili iletişim ve motivasyon eğitim seminerinin ardından belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerine yönelik protokol kuralları ile ilgili seminer düzenlendi.
 
türkiye belediyeler birliği ve aksaray belediyesi işbirliği ile konferans salonunda düzenlenen programa, aksaray belediyesi birim müdürleri, ilçe, belde belediye başkanlıklarında görevli başkan yardımcıları ve personeller katıldı.
 
eğitimci -dış İlişkiler ve protokol uzmanı yunus biçer, protokol kurallarını tüm detayları ile en ince ayrıntısına kadar görsellerle a”dan z”ye kadar anlattı. protokol uzmanı yunus biçer, protokol kurallarının yanı sıra resmi yazışmalardan, ast-üst ilişkisine kadar neler yapılması gerektiği konusunda çok önemli bilgiler aktardı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası